AllFixed Green Energy

LAADPUNTEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO’S

AllFixed Green Energy is een expert in elektrisch laden via gratis laadpunten. Wij opereren daarbij, net als AllFixed Property Management uitsluitend in de zakelijke markt. Wij plaatsen - na toestemming van de eigenaar - gratis oplaadpunten op professionele locaties, die zichzelf via het gebruik terugverdienen. Wij installeren, onderhouden, beheren en exploiteren laadpunten voor elektrisch vervoer, waarbij ook verhuur, lease, verkoop of een maatwerkconstructie van de laadpunten tot de mogelijkheden behoort.

AllFixed Green Energy maakt het u gemakkelijk. U, uw medewerkers, relaties of bezoekers willen zorgeloos rijden met de elektrische auto. Daarbij hoort probleemloos elektrisch laden. Als onafhankelijke leverancier van laadpunten hebben wij daarom het beste product geselecteerd voor alle merken elektrische auto’s. Neem vrijblijvend contact met ons op en u krijgt advies op maat met betrekking tot uw specifieke situatie.

WAAROM EEN ALLFIXED GREEN ENERGY-LAADPUNT?

  • Wij leveren uitsluitend Ecotap-laadpalen, die zich in de praktijk bewezen hebben en uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak.
  • Het installeren en onderhouden gebeurt door vakmensen.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar in geval van storing.
  • Wij lossen de storing snel op.

Alle AllFixed Green Energy-laadpunten zijn verzekerd voor schade door derden. Bovendien heeft u een vijfjarige garantie en onderhoud op het functioneren van de laadpunten. Kortom: met AllFixed Green Energy kunt u daadwerkelijk zorgeloos de auto opladen.

ONS PRODUCT

  • Zorgeloos exploiteren van gratis elektrische oplaadpunten op uw terrein.
    Dit kan bestaan uit een staand laadpunt (2 ingangen) of een hangend laadpunt (2 ingangen).

Desgewenst bemiddelen wij bij de aanschaf van een nieuwe Ecotap-laadpas.