Werkwijze

HOE WERKT ALLFIXED GREEN ENERGY?

U bent voor uw bedrijf (uw medewerkers/klanten/bezoekers) op zoek naar een of meerdere betrouwbare elektrische laadpunten. AllFixed Green Energy gaat graag met u in gesprek om uw situatie en wensen te inventariseren. Daarna ontvangt u binnen een week een overzichtelijk opgave van ons. Wij plaatsen het AllFixed Green Energy laadpunt kosteloos op uw terrein. Er wordt uitsluitend betaald via het gebruik van de laadpunten. Dus wanneer u zelf niet hybride of elektrisch rijdt, betaalt u helemaal niets. Integendeel. U profiteert dan van de service die AllFixed Green Energy namens u inzet. Wij zorgen voor perfect onderhoud en beheer van het laadpunt. Vanuit één centraal punt worden ‘uw’ oplaadpunten op afstand beheerd en gemonitord.

WAT GAAT HET OPLADEN MET EEN ECOTAP-LAADPAS KOSTEN?

De vraag wat de totale kosten gaan worden, kunnen wij niet beantwoorden. Maar in tegenstelling tot andere aanbieders berekent AllFixed Green Energy

  • geen transactievergoeding*
  • geen starttarief

* tenzij dit gekoppeld is aan een door u gebruikte laadpas.

Desgewenst bemiddelen wij bij de aanschaf van een Ecotap-laadpas.

Rekenvoorbeeld:

U laadt met een ECOTAP laadpas 8 kWh aan een AllFixed Green Energy-laadpaal bij u aan de zaak. Het tarief is dan opgebouwd uit de volgende componenten:
€ 0,00 starttarief
€ 0,35 kWh tarief
De transactievergoeding van de AllFixed Green Energy is € 0,00 excl. BTW.

De totale kosten van deze laadsessie bedragen dan:
€ 0,00 (starttarief) + 8 x € 0,35 = € 2,80 + € 0,00 (transactievergoeding) = € 2,80 (€ 3,38 incl. BTW).